Üyelere Özel

TFRS Eğitim Tarihleri Belli olmuştur

03.02.2012

Değerli Üyemiz,

TFRS eğitim tarihleri web sitemizin İSMMMO İNTERNET ŞUBESİ bölümünde ilan edilmiştir. İSMMMO İNTERNET ŞUBESİ bölümünden eğitim tarihlerinizi ve diğer detayları öğrenebilirsiniz. Eğitim yerine giderken lütfen Barkodlu Oda Kimlik Kartınızı yanınızda bulundurunuz. Eğitimin başlaması sırasında girişte ve eğitim bitiminde barkodlu oda kimlik kartınızı okutmanız gerekmektedir. Barkodlu Oda Kimlik kartı bulunmayan üyelerimiz eğitim yeri bilgilerini gösteren barkodlu çıktı ile eğitim yerine giderek eğitime katılabilirler.

Tarafınıza bildirilen eğitim salonunda ve tarihinde eğitimlere katılmanız gerektiğini önemle hatırlatırız.

Eğitim salonlarına yerleştirmeler kapasiteye göre yapılmış olup, eğitim yeri ve tarih değişikliği yapılması ne yazık ki söz konusu değildir.

Eğitimlere katılamadığınız takdirde DENETİM eğitimine devam etmenizin mümkün olmayacağını bir kez daha hatırlatır, başarılı bir eğitim dönemi geçirmenizi dileriz.

Başarılı bir eğitim süreci dileriz.

Saygılarımızla.

TFRS Eğitim tarihinizi öğrenmek için tıklayınız.

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.