Üyelere Özel

İSMMMO Camiası için özel şartlar

Sayın Üyemiz,

AvivaSA ile yapılan özel anlaşma ile 0 giriş aidatı ve 0 Yönetim Gideri Kesintisi olan planı daha önce duyurmuştuk. Gösterdiğiniz ilgiden de anladığımız üzere, yapılan bu anlaşmayla Size iyi bir olanak sunabilmiş olmaktan mutluyuz.

AvivaSA Türkiye'de bir ilki başlattı. Artık formlar doldurup, imzalayıp, kargo ile AvivaSA'ya postalamanız gerekmiyor. Telefonda AvivaSA Müşteri Danışmanı ile yapacağınız tek görüşme ile bile BES'e girmeniz mümkün olacaktır. Islak imzalı formlar olmadan, ses kaydınız giriş evrağı gibi kullanılacaktır. Bilahare ilk ödemenizi takiben sözleşmeniz Size postalanacaktır.

1.1.2013 itibarıyla %25 devlet katkısının ve daha avantajlı toplam fon gideri kesintilerinin devreye girdiği yeni bir dönem başladı.

Artan talebe daha iyi cevap verebilmek için AvivaSA tarafından özel bir çağrı merkezi hattı hattı (216 6333111) oluşturulmuştur. İlk mesajdan sonra 3'e basarsanız direkt ISMMMO projesinden sorumlu AvivaSA müşteri danışmanlarına ulaşmaktasınız.

Eğer tüm danışmanlar doluysa, telefon sistemi aradığınız numarayı kaydettiği için en kısa sürede Size geri dönüş yapılacak. Çok hat olan santral kanalıyla yapılan aramalarda, sistem numarayı kaydetse bile isminiz bilinmediği için Sizi bulmak mümkün olamıyor. AvivaSA, aramayı Size direkt ulaşılacak bir telefondan yapmanızı rica ediyor.

Bu vesileyle en iyi dileklerimizi sunarız.

Daha fazla bilgi için:
AvivaSA Kurumsal Çağrı Merkezi 216-6333111 ‘i aranıp,3 SEÇİLECEK
ismmmo@avivasa.com.tr adresine mail

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.