Üyelere Özel

2014 Yılı Bilirkişi Listeleri İlanı

Değerli Üyemiz,

Konu : Bilirkişi Müracaat Usulü Hk.

İlgi : Adalet Komisyonu Başkanlığı’nın ilanı.

İlgi Komisyon Başkanlığı’nın ekteki yazılarından da anlaşılacağı üzere bilirkişilerin,01-31 EKİM 2013 tarihleri arasında komisyona ekteki esaslar doğrultusunda bizzat başvurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.Saygılarımızla,

Başvuru Makam ve Adresi:

Bilirkişi olarak görev yapmak isteyenlerin 01 Ekim - 31 Ekim 2013 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde İstanbul Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığına ilanımız ekinde bulunan başvuru formu ve gerekli belgeler ile İstanbul Adalet Sarayı içerisinde -1.(eksi bir) katta bulunan (C1-1B51), (C1-1B52), (C1-1B53) nolu odalara bizzat başvurmaları gerekmektedir. Bir başkası aracılığıyla, postayla, faksla yada sair diğer yollarla başvuru kabul edilmeyecek, dikkate alınmayacak ve kesinlikle değerlendirilmeyecektir.

2014 Yılı Bilirkişi Listeleri İlanı