Üyelere Özel

2014 Yılı TTK Uygulama Takvimi İle İlgili Hatırlatmalar

2014 YILI TÜRK TİCARET KANUNU (TTK) UYGULAMA TAKVİMİ

Değerli Meslektaşımız, Türk Ticaret Kanunu ticari ilişkileri düzenlemede getirdiği yenilikler kadar, meslek mensuplarımız için de önemli sorumluluklar içeren bir yapıya sahip. Bu anlamda TTK'nın 2014 yılı uygulama takvimi, şirket ticari defterlerin onayından, sözleşmelerin düzenlenmesine, belgelerde yer alacak bilgilerden, şirket genel kurullarının yapılması gibi bir çok başlıktaki uygulamayı bir takvime bağlıyor.

İşinizi kolaylaştıracak bir sunumda hazırlanarak, özellikle de "hangi tarihte ne yapılması gerekiyor" sorularına hızla yanıt verebilmenize olanak sağlayacak, "2014 Yılı TTK Uygulama Takvimi"nden yararlanacağınızı umuyor, bu değerli yol haritasını hazırlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyor, tüm meslektaşlarıma iyi çalışmalar diliyorum.

2014 Yılı TTK Uygulama Takvimi İle İlgili Hatırlatmalar klavuzu için lütfen tıklayınız.

Yahya Arıkan

Başkan

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.