Üyelere Özel

MUHASEBE BÜROLARI İÇİN MÜŞTERİ BİLGİ FORMU

MUHASEBE BÜROLARI İÇİN MÜŞTERİ BİLGİ FORMU

Değerli Üyemiz,

01/03/2015

 

Bilindiği gibi 2014 Takvim yılına ilişkin Gelir Vergisi mükellefi olan müşterilerimiz için Mart ayında bürolarımızda yıllık beyanname hazırlayacağız.

Ancak müşterilerimizin ticari ve mesleki kazançlarının yanı sıra, Gelir Vergisi Kanunu'nun 2. Maddesinde sayılan kazanç unsurlarından elde ettikleri gelirlerini bizlere bildirmedikleri takdirde bu gelirleri bilmemiz mümkün olmamaktadır.

Beyanname verildikten, birkaç sene geçtikten sonra bazı gelir unsurlarının beyannameye dahil edilmediği ortaya çıkmaktadır.

Bu durumu önlemek ve siz meslektaşlarımın zor durumda kalmaması için yazımızın ekinde sizlere sunduğumuz "MÜŞTERİ BİLGİ FORMU" nu doldurup, müşterinize imzalattıktan sonra bürolarınızdaki dosyasında saklamanızı tavsiye ediyoruz.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Saygılarımla,
Dr.Yahya ARIKAN
BAŞKAN

EK: Müşteri Bilgi Formu

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.