Kalite Belgeleri

Kamuoyuna Duyuru

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak sizlere daha iyi hizmet verebilmek için oluşturduğumuz öneri/şikâyet yönetimi sistemimiz Temmuz 2013 itibariyle TS ISO 10002:2006 Müşteri Memnuniyeti Standardı ile tescillenmiştir.

Meslek Odaları içerisinde lider konumda olan İSMMMO, en üst seviyede müşteri memnuniyetini sağlamak için, iletişim kanallarımız (web sitesi, telefon, e-mail, yüzyüze) aracılığıyla üye ve stajyerlerimizden gelen şikâyet, talep ve önerileri dikkate alarak ve oda şeffaflığı göz önünde bulundurularak sorunların ve isteklerin zamanında çözülmesini temin etmeyi amaçlamaktadır.

“Her zaman birlikte daha iyiyeö sloganıyla sizlerin öneri, talep ve şikâyetlerini değerlendiren İSMMMO Müşteri Odaklı Çalışmalarıyla ilgili denetlenmiş ve TSE ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Standardı Belgesini almaya hak kazanmıştır.

İSMMMMO olarak bu gururu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyar, katkılarınızdan dolayı siz üye ve stajyerlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla,

İSMMMO