Üyelere Özel

Elektronik İmzalı ÜYE SİCİL BELGESİ ve FAALİYET BELGESİ

ÜYE SİCİL BELGESİ ve FAALİYET BELGESİNİ
WEB SİTEMİZDEN ELEKTRONİK İMZALI OLARAK ALABİLİRSİNİZ

Değerli Meslektaşım,

Odamız tarafından yapılan yeni düzenlemeyle birlikte Oda Sicil ve Faaliyet Belgesini Odamıza gelmeden ve kargo gerektirmeden hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

5070 Sayılı Elektronik İmza Kanunu, elektronik imzanın ıslak imza ile aynı hukuki sonucu doğuracağını belirtir. Bu kanunun sağladığı kolaylık, ilgili belgelerin Odamız tarafından elektronik olarak imzalanarak size dijital ortamda iletilmesini sağlıyor olmasıdır.

Web sitemiz internet şubesi işlemlerinden kendi şifreniz ile girip Faaliyet Belgesi veya Oda Sicil Belgesini aynı iş günü içerisinde alabilirsiniz. Elektronik imzalı belge için Odamız İnternet Şubesi, "Faaliyet & Ek9 Talep" sayfasından "Elektronik İmza" seçeneğini tıklayarak belge başvurusunda bulunabilirsiniz.

Başvurunuz ardından belgeniz hazırlanıp imzalanacak ve size elektronik imzalı dosyayı görüp indirebileceğiniz linki içeren bir bilgilendirme e-postası gelecek. Linki, belgeyi kullanmak istediğiniz kuruma iletmeniz yeterlidir.

Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

Erol Demirel
Başkan

İSMMMO Elektronik İmza Sistemi hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız...


 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.