Stajyerlere Özel

Sınav Tarihleri

Her yılın Nisan, Ağustos ve Aralık ayları staja başvuru dönemidir. Sınav TESMER-Anadolu Üniversitesi işbirliği ile Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenmektedir. Sınavın yapılmasına ilişkin bütün sorumluluk Anadolu Üniversitesi'nindir  Süresi içerisinde yapılmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

STAJA GİRİŞ SINAVI BAŞVURU İŞLEMLERİ

Sınava daha önce katılan ve sınav hakkı devam eden adayların dikkat etmesi gereken konular; Başvuru için staja başlama başvuru bedelinin yatırılması ve internet üzerinden başvuru formunun doldurulması şart olup, eksiksiz olarak Odamıza teslim edilmelidir. BAŞVURU FORMUNUZU TESLİM EDERKEN 2 NÜSHA FORM ÇIKARTINIZ. FORMUN BİR NÜSHASINA ODAMIZ GÖREVLİSİ TARAFINDAN KAŞE VURULACAK VE SİZE VERİLECEKTİR. BİR NÜSHASI BAŞVURUNUZ İÇİN ODAMIZDA KALACAKTIR. AYRICA FORMUNUZA (Fotoğraf yapıştırmayı ve imzalamayı unutmayınız) İkisinden birinin eksik olması halinde sınava başvuru yapmak mümkün değildir. Lütfen başvurunuzu mümkünse bizzat kendiniz yapınız. Arkadaşlarınıza veya yakınlarınıza verdiğiniz formlar zaman zaman Odamıza teslim edilmemektedir. Bu nedenle sınava katılamayan adaylar olmaktadır.

Sınava ilk defa başvuru yapacak adaylar, listede belirtilen evraklarını hazırladıktan ve yatırılması gereken bedelleri yatırdıktan sonra Odamıza gelerek Dosya alacaklar ve doldurduktan sonra teslim edeceklerdir.

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.