Değerli Stajyer Adayımız,

01 Kasım 2014 Tarihinde düzenlenen Staja Giriş Sınavını kazanan adaylardan, 01-09 Ocak 2015 itibariyle staj başlatmak isteyenlerin en geç 09 Ocak 2015 tarihine kadar girişinizin yapılıp, staj evraklarınızın hazırlanması ve işyeri evraklarınızın 17 Aralık 2014 - 23 Ocak 2015 tarihleri arasında Odamıza getirilmesi getirilmektedir. Lütfen işe giriş tarihi ile Odamıza getirilecek evrakların teslim tarihini karıştırmayınız. Sınavı kazanmış ve bir işyerinde çalışmıyorsanız sınav sonuçlarının ilanından itibaren 3 yıl içinde iş bulup staja başlamak zorundasınız. Sınavı Kazanan adaylardan Ocak 2015 döneminde staj başlatmak isteyenlerin getirmeleri gereken işyeri evrakları ve matbu formlar aşağıdadır. Hangi grupta staja başlayacaksanız; işyeri evraklarınız ve matbu formlarınız aşağıdaki sıraya göre gelecektir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Staj Birimi

STAJA GİRİŞ SINAVINI KAZANAN ADAYLARIN GETİRMESİ GEREKEN EVRAKLAR İÇİN TIKLAYINIZ.
(İNDİRİLECEK FORMUN ÖRNEĞİ AŞAĞIDADIR)

STAJA BAŞLAMA SINAVINI KAZANAN ADAYLARIN GETİRMESİ GEREKEN EK EVRAK LİSTESİ

Staj dosyanızda bulunan ve aşağıda listesi yapılan matbu evrakların bir kısmı Odamızca, bir kısmı da meslek mensubu tarafından doldurulacaktır. Sınavı kazandıktan sonra, Odamızca "Bir Günlük Zorunlu Eğitim" e çağrılacak ve ekinde de getirmeniz gereken evrak listesi gönderilecektir. Bu nedenle dosyada bulunan "STAJ BAŞVURUSUNDA SUNULACAK BELGELER" matbu evrakını dikkate almayınız. Odamız tarafından gönderilen STAJA BAŞLAMA EVRAK LİSTESİ (Sınavı Kazanan Adaylar İçin) ne göre veya bu sayfadaki listeye göre evraklarınızı teslim ediniz.

DİKKAT:Ocak 2015 DÖNEMİNDE STAJ BAŞLATACAK ADAYLAR İŞYERİ EVRAKLARIYLA BİRLİKTE AŞAĞIDAKİ EVRAKLARI DA SUNACAKLARDIR.

RESMİ KURUM İBARELİ ADLI SİCİL BELGESİ

VERGİ DAİRESİNDEN MÜKELLEFİYETİNİZ OLMADIĞINA DAİR YAZI,

BAĞ-KUR’DAN KAYDINIZ OLMADIĞINA DAİR YAZI (KAYDINIZ VARSA GEREKÇESİNİ BELİRTİR YAZI)

EMEKLİ SANDIĞINDAN KAYDINIZ OLMADIĞINA DAİR YAZI ALINACAKTIR(KAYDINIZ VARSA GEREKÇESİNİ BELİRTİR YAZI).

MATBU EVRAKLARDAN;

1- STAJYER TESPİT TUTANAĞI (Oda tarafından doldurulacaktır,lütfen boş form olarak getiriniz.)

2- SMMM STAJYER TAKİP FORMU (Oda tarafından doldurulacaktır,lütfen boş form olarak getiriniz.)

3- STAJ ONAY BELGESİ (İmzalı ve kaşeli olarak eksiksiz bütün adayların meslek mensupları tarafından dolduracak)

4- TEK KİŞİ STAJ BELGESİ (Ticari işletmelerde (A.Ş., Ltd...) gözetim veya denetim altında staj yapan adayların firma yetkilileri ve meslek mensupları tarafından doldurulacak ve stajyer tarafından imzalanacaktır)

5- STAJYER DEĞERLENDİRME FORMU (Stajın 1.yılı sonunda meslek mensubu tarafından doldurulacaktır, bu nedenle form sizde kalacaktır.)

6- STAJYER HAKKINDA BİLGİ ALINACAK KİŞİLER (2 kişiden biri meslek mensubu olmak zorundadır. Ancak staj onayını veren meslek mensubunun dışında biri olacaktır.) Her türlü bilgiye ve matbu evraklara www.istanbulsmmmodasi.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Matbu evrakların tamamı, sitemizde var. İndirip kullanabilirsiniz.