Kurumsal

2004-2006
İSMAİL HAKKI BALİÇ
1949 Edirne doğumludur.
İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur.
977–1981 yılları arasında SSK Müdürlüğü’nde çalıştı.
Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Beyoğlu Şube Başkanlığı, TESMER İstanbul Şubesi Saymanlığı görevlerinde bulundu.
İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Mezunlar Cemiyeti Denetleme Kurulu Üyeliği, Vefa Lisesi Mezunlar Derneği ve Vefa Spor Kulübü Başkanlığı görevinde bulunmaktadır.
1982 yılından bugüne kadar Beyoğlu ilçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Olarak faaliyetini sürdürmektedir.
Evli ve bir çocuk babasıdır.

SEVİM ERGEN
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencisidir.
İSMMMO Maltepe İlçe Temsilciliği, Çevre Komitesi üyeliği ve MMMBD Maltepe Şubesi Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulundu.
Halen Maltepe’de Serbest Muhasebeci olarak faaliyetini sürdürmektedir
Bir çocuk annesidir.

İLHAN GÜVEN
1955 Sarıkamış doğumludur.
Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunudur.
Bir süre özel sektörde muhasebe müdürlüğü yaptı.
1985 yılından bugüne kadar Bahçelievler’de Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyetini sürdürmektedir.
1996-1998 Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği ve Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği’ni temsilen TMUDESK üyeliği görevini yaptı.
Evli ve iki çocuk babasıdır.