Kurumsal

DİSİPLİN KURULU BAŞKANI
EROL ÖNGEN

Erol Öngen
 Doğum Yılı ve Yeri: 1953 Çorum doğumludur.
  Öğrenimi: Yüksek Öğrenim - Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur.
  Çalışma Hayatı Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Kartal Şubesinde bir dönem Yönetim Kurulu Üyeliği, bir dönem Başkanlığını ve bir dönem Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliğini yaptı. 2002-2006 dönemi İSMMM Odası Kartal İlçe Temsilciliği; 2006 - 2008 döneminde İstanbul SMMM Odası Disiplin Kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur. 1986 yılından bu yana Kartal ilçesinde serbest muhasebeci mali müşavir olarak faaliyet göstermektedir.

ARİF MERT

Arif Mert
  Doğum Yılı ve Yeri: 1957 Sivas doğumludur.
  Öğrenimi Yüksek Öğrenim - 1979 Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İşletme-Muhasebe mezunudur.
İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisans yaptı.
  Çalışma Hayatı: 1979’dan bu yana Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyet göstermektedir. TESMER İstanbul Şubesi Eğitmenliği ve 2000-2008 dönemi İSMMM Odası Esenler İlçe Temsilciliği görevlerinde bulunmuştur.

LERZAN ASLAN

Lerzan Aslan
 Doğum Yılı ve Yeri: 1958 İstanbul doğumludur.
  Öğrenimi Yüksek Öğrenim - 1981 İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi, 2005 Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret Fakültesi mezunudur.
  Çalışma Hayatı: 2001 yılından bu yana Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyet göstermektedir.
  Kişisel Bilgiler: Evli ve iki çocuk annesidir.

VEDAT ÇİFTÇİ

Vedat Çiftçi
 Doğum Yılı ve Yeri: 1961 Sinop doğumludur.
  Öğrenimi: Yüksek Öğrenim - Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur.
  Çalışma Hayatı 2001-2008 dönemi MMMB Derneği Küçükçekmece Şube Başkanlığı, 2001-2002 dönemi MMMB Derneği İstanbul il koordinasyon kurulu başkanlığını ve 1999-2008 dönemi İSMMM Odası Küçükçekmece İlçe Temsilciğini yaptı. Serbest Muhasebeci olarak faaliyet göstermektedir.

MUSTAFA ÖZDEN

Mustafa Özden
 Doğum Yılı ve Yeri: 1953 Sakarya doğumludur.
  Öğrenimi: İstanbul İTİA İktisat ve Ticaret Yüksek Okulu mezunudur.
  Çalışma Hayatı: 1998 yılına kadar çeşitli şirketlerde yöneticilik yapmıştır. 1995 yılından bu yana Serbest Muhasebeci olarak faaliyet göstermektedir. 2000-2008 yılları arasında İSMMM Odası Bahçelievler İlçe Temsilciliği görevinde bulunmuştur.