Kurumsal

2013 - 2016 Dönemi


DİSİPLİN KURULU BAŞKANI
AYHAN ÇORAPÇI ( acorapci@ismmmo.org.tr  )

Ayhan Çorapçı
 Doğum Yılı ve Yeri: 1967 Artvin Borçka doğumludur.
  Öğrenimi:  Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.
  Çalışma Hayatı 1998 yılından bu yana Pendik ilçesi'nde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak mesleki faaliyetini sürdürmektedir.
MMMB Derneği Pendik Şubesi'nde Yönetim Kurulu Üyeliği, İSMMMO Büro Standartları Komitesi üyeliği yapmıştır.
2003 yılından bugüne Pendik İlçesi Oda Temsilciliği görevini yürütmektedir.
  Kişisel Bilgiler: Evli ve iki çocuk babasıdır.


HAYRETTİN ÖZBAKIR ( hayrettinozbakir1@hotmail.com  )

Hayrettin Özbakır
 Doğum Yılı ve Yeri: 1970 İstanbul doğumludur.
  Öğrenimi Yüksek Öğrenim - Marmara Üniversitesi İİBF mezunudur.
  Çalışma Hayatı: Bayrampaşa İlçesi'nde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak mesleki faaliyetini sürdürmektedir. MMMB Derneği Bayrampaşa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bayrampaşa İlçesi Oda Temsilci Yardımcılığı ve İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F. Mezunları Derneği'nde Saymanlık görevlerinde bulunmuştur. MMMB Derneği Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.
  Kişisel Bilgiler: Evli ve iki çocuk babasıdır.


GÜLAY SÜREN ( gulay_suren@ismmmo.org.tr )

Gülay Süren
  Doğum Yılı ve Yeri: 1963 Amasya doğumludur
  Öğrenimi Yüksek Öğrenim - İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme - Maliye mezunudur.
  Çalışma Hayatı: Özel sektörde Mali İşler Müdürü olarak çalışmıştır. 1997 yılından bu yana Bağcılar ilçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak mesleki faaliyetini sürdürmektedir.Bağcılar İlçesi Oda Temsilciliği görevini yürütmektedir.
  Kişisel Bilgiler: Evli ve iki çocuk annesidir.

 
FAHRETTİN RAVANOĞLU ( )

Fahrettin Ravanoğlu
 Doğum Yılı ve Yeri: 1972 Mersin doğumludur.
  Öğrenimi: Yüksek Öğrenim - Erciyes Üniversitesi İ.İ.B.F. İngilizce İktisat mezunudur.
  Çalışma Hayatı Sabancı Holding bünyesinde çeşitli kademelerde görev yapmıştır. Şu anda Esenler İlçesi'nde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak mesleki faaliyetini sürdürmektedir. Bazı sivil toplum örgütlerinde yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. 2008 yılından bugüne Esenler İlçesi Oda Temsilciliği görevini yürütmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.
  Kişisel Bilgiler: Evli ve bir çocuk babasıdır.


FUAT ÇİFTÇİ ( fuat_ciftci@ismmmo.org.tr )


Fuat Çiftçi
 Doğum Yılı ve Yeri: 1966 Ağrı doğumludur.
Öğrenimi: Yüksek Öğrenim - Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.Yüksek Lisans - İstanbul Medeniyet Üniversitesi , Yönetim Ekonomisi Bölümü
  Çalışma Hayatı: 2004 Yerel seçimlerinde Küçükçekmece İlçesi Belediye Başkan adayı olan Fuat Çiftçi, 1984 yılından beri halk oyunlarında çalışmalarını sürdürmektedir. Oynama ve tanıtma alanında yirmibeşe yakın ülkede ülkemizi temsil eden Çiftçi, dünya ikinciliği derecesini kazanmıştır.Medya ve iletişim alanındaki çalışmalarının yanı sıra gazete, dergi ve internet sitelerinde yayınlanmış makalesi bulunmaktadır. Meslek yasası çıktığından beri meslekte birlik grubunda hizmeri bulunan Çiftçi halen merkez muhasiplik görevini sürdürmektedir. Birçok sivil toplum kuruluşunda aktif olarak görev yapan Çiftçi, Atakent 1.Etap 1.Bölge Toplu Yapı Başkanıdır.
  Kişisel Bilgiler: Evli ve dört çocuk babasıdır.

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.