2016 - 2019 Dönemi

DİSİPLİN KURULU BAŞKANI
AYHAN ÇORAPÇI ( acorapci@ismmmo.org.tr  )

Ayhan Çorapçı
 Doğum Yılı ve Yeri: 1967 yılı Artvin Borçka doğumlu.
  Öğrenimi: Kartal Ticaret Lisesi'nden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdi.
  Çalışma Hayatı 1998 yılından bu yana Pendik ilçesinde mesleki faaliyetlerini sürdürmektedir. İSMMMO Büro Standartları Komitesi üyeliği görevlerinde bulundu. 2006-2013 yılları arası Pendik İlçesi Oda Temsilciliği görevini yaptı. 2013'ten bu yana Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini sürdürüyor.
  Kişisel Bilgiler: Evli ve iki çocuk babasıdır.

ÇİÇEK YAĞMUR( @hotmail.com  )

Hayrettin Özbakır
 Doğum Yılı ve Yeri: 1970 yılı Sivas Hafik doğumlu.
  Öğrenimi Kocasinan Lisesi'nden mezun olduktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdi. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'ndeİşletme dalında yüksek lisans yaptı.
  Çalışma Hayatı: 1992-1999 yılları arasında özel sektörde çalıştıktan sonra 2000 yılından bu yana Avcılar ilçesinde mesleki faaliyetlerine başladı. 2010 – 2016 döneminde Avcılar İlçesi Oda Temsilciliği görevini yapmıştır.
  Kişisel Bilgiler:

MİTHAT ERDOĞAN ( mithaterdogan@ismmmo.org.tr )

Gülay Süren
  Doğum Yılı ve Yeri: 1967 yılı Kahramanmaraş Elbistan doğumlu.
Öğrenimi Kartal Lisesi'nden mezun olduktan sonra Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'ni bitirdi.
  Çalışma Hayatı: 1995-2008'de Kadıköy, 2008'den bu yana Ataşehir ilçesinde mesleki faaliyetlerini sürdürmektedir. 2004-2006'da Staj Komitesi, 2008 – 2016 döneminde Ataşehir İlçesi Oda Temsilciliği, 2013 – 2016 döneminde İSMMMO Akademi Denetleme Kurulu üyeliği görevlerini yapmıştır.
  Kişisel Bilgiler: Evli ve iki çocuk babasıdır.

ALİM KARATAŞ (alim_karatas@ismmmo.org.tr )

Fahrettin Ravanoğlu
 Doğum Yılı ve Yeri: 1970 Gümüşhane doğumlu.
  Öğrenimi: Hacettepe Üniversitesi İkt. ve idari Bil. Fak. İşletme bölümünden mezun oldu. Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme bölümünde Yüksek Lisans yaptı.
  Çalışma Hayatı 1999 yılından bu yana Şişli ilçesinde mesleki faaliyetlerini sürdürmektedir. Ulusal TV ve Radyo kanalında mesleki program hazırlayıp sunmuştur. Çeşitli üniversitelerde mesleki konularda ders vermiştir. Üniversitede anlattığı dersler konusunda basılmış dört kitabı bulunmaktadır. Bir çok sivil toplum örgütünde yönetici olarak görev almıştır.
  Kişisel Bilgiler: Evli ve 4 çocuk babasıdır.

TANER YÜCEUR ( tyuceur@ismmmo.org.tr )

Fuat Çiftçi
 Doğum Yılı ve Yeri: 1969 Kars doğumlu.
Öğrenimi: Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunudur
  Çalışma Hayatı: 2000 yılına kadar özel sektörde çalışmıştır. 2000-2007 yılları arasında İSMMMO Bağcılar Oda Temsilci Yardımcılığı, 2007-2010 ve 2013-2015 yılları arasında İSMMMO Bağcılar Oda Temsilciliği görevinde bulunmuştur. Aynı zamanda çeşitli sivil toplum kurumlarında yöneticilik yapmıştır.