Kurumsal

Ağustos Mesajı

Değerli Meslektaşlarım;

Yaz dolu dizgin devam ediyor. Hava sıcaklıkları bir taraftan bunaltırken bir taraftan da yaz mevsimini dolu dizgin yaşıyoruz. Birçok meslektaşımız tatillerini yavaş yavaş tamamlarken bazılarımız da ofislerimizde çalışıyoruz.

Eğitimlerimiz hız kesmeden devam ediyor; birimlerimizde uzmanlık alanlı eğitimlerimizden, Bilirkişilik Temel Eğitimlerine kadar birçok konuyla ilgili eğitimler düzenliyoruz. Kayıt için web sitemizi takip edebilirsiniz. Bunun yanında, SMMM Yeterlilik, Staj Başlatma, Yeminli Mali Müşavirlik kurslarımız için başvuruları da web sitemiz aracılığıyla alıyoruz.

Bildiğiniz üzere yıllardır başarı ile sürdürdüğümüz “Eğitmenlerle Eğitim” modeli ile bu dönem de yeni seminerlere hazırlanıyoruz. Sezon açılışını Eylül ayında yapacağımız eğitimlerimizle ve bu eğitimleri anlamlı kılan siz Değerli Meslektaşlarımız ile yeniden birlikte daha büyük başarılara imza atacağız.

Sevgili Dostlarım; Ağustos ayı birçok önemli günü içinde barındırıyor.

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının daha da güçlendiği günlerdir. Birlik ve beraberlik, dostluk, kardeşlik ve paylaşma duygusuyla; sevgi dolu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle tüm Meslektaşlarımızın, Stajyerlerimizin ve değerli ailelerinin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

Bir taraftan Bayram sevincini yaşarken diğer taraftan da 17 Ağustos 1999 ‘da yaşanan büyük Marmara Depreminde yitirdiğimiz yurttaşlarımızı saygıyla ve özlemle anıyoruz. Depremin acısı halen taze halen dün gibi içimizde.

30 Ağustos zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi saygı ile anıyor, tüm Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.


Çalışmalarınızda başarılar dilerim.


Başkan

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.