Kurumsal

Ekim 2018 Mesajı


Değerli Meslektaşlarım,


Ekim ayını, yoğun eğitim programlarımızla karşılamaktayız. Eğitimlere go¨sterdigˆiniz yogˆun talep ve ilginize tes¸ekku¨r ederim
2 Ekim'de Taksim The Marmara Oteli’nde Odamız ve İstanbul YMM Odası ev sahipliğinde KGK tarafından Sürekli Eğitim ve Yeni Raporlama Formatları konulu toplantı düzenlenecektir.

4 Ekim Perşembe günü Cevahir Otel’de Elektronik Defter ve Belge Uygulamalarında Son Gelişmeler konulu seminerimiz yapılacaktır. Bu seminerde, vergi idaresinden ve uygulamacılardan son gelişmeler hakkında detaylı bilgiler elde edilebilecektir.

5-6 Ekim tarihlerinde Türmob tarafından Hilton Bomonti’de düzenlenecek olan XX. Türkiye Muhasebe Kongresinde paralel oturumlarla oldukça geniş kapsamlı konularda meslektaşlarımız, kamu idaresi, akademisyenler bir araya gelecek ve mesleğimizi yerel ve küresel boyutta tartışma fırsatı yakalayacaklardır.

Daha önce de sizlere bilgi vermiş olduğum gibi KGK kapsamında Sürekli Eğitimlerimizin sayısı da artarak devam etmektedir. Son haliyle Bağımsız Denetimde Sürekli Eğitim programlarımız şu şekildedir:

• Finansal Raporlama Standartları (TFRS ve BOBİ FRS Kapsamında) 30 kredi
• Seçilmiş Finansal Raporlama Standartları 14 kredi
• Finansal Analiz ve Planlama 7 kredi
• Bağımsız Denetimde Etik 7 kredi

Bu programlar dışında yeni programlarımız içinde KGK’dan izin alınma süreci devam etmektedir.

Tüm programlarımızla ilgili odamızın web sayfasından detaylı bilgiler elde edilebilmektedir.

Bu ay 29 Ekim'de Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. Yılını birlikte kutlayacağız. Cumhuriyetimizin kurulmasını ve bizlerin bugünlere gelmemizi sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.

İSMMMO olarak, meslek mensuplarımızın ve stajyerlerimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlar; başarılı ve mutluluk dolu günler dilerim.


Sevgi ve saygılarımla.

Başkan

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.