Kurumsal

Mayıs 2022 Mesajı

Değerli meslektaşlarım;

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamızın 15 Mayıs 2022 tarihinde yapılan 25. Seçimli Olağan Genel Kurulu sonucunda ortaya çıkan irade, sizlerin İSMMMO yönetimine ortak olmanızın, bizzat kendinizi yetkilendirmenizin demokratik yolu olmuştur.

Yapılan seçimlerin bir tek galibi vardır, o da tüm Mali Müşavirlerdir, sizler yani. İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’dır.

Üç yıllık görev süremiz içerisinde, seçilen değerli kurul üyeleri arkadaşlarımla birlikte sorumluluklarımızın bilincinde, asıl yetki sahibi olan sizlerin adına hareket edeceğimizi ve yetki kullanacağımızı özellikle bilmenizi isterim.

Amacımız; meslek mensuplarının birbirlerini rakip olarak değil, bilgiyi paylaşan, birlik ve dayanışma içerisinde hareket eden yol arkadaşları olarak görmeleri, müşterilerimizde, toplumda ve kamu ile olan ilişkilerimizde daha saygın bir ortamın yaratılmasıdır.

Seçimi geride bırakarak, birlik olma iradesiyle, dayanışmayla, sevgi ve saygı ruhunun öne çıktığı, ama dünden daha çok çalışarak bugüne kadar yaptıklarımızdan daha fazlasını yapmamız, yaratacağımız kararlı duruş ile Mesleğimizi ülkemizde ve uluslararasında yüksek değer yaratan bir konuma getirmemiz gerekir.

Genel Kurula katılarak katkı sunan siz meslektaşlarıma, mesleki gruplara ve ayrıca katılma olanağı bulamayan meslektaşlarıma da teşekkür ederim.

Hep birlikte mesleğimizi daha ileriye taşıyacağımıza olan inancımla, sevgi ve saygılar sunarım.




Başkan

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.