Kurumsal

Şubat 2018 Mesajı

Değerli Meslektaşlarım;

1974 Kıbrıs Barış Harekâtından uzun zaman sonra ülkemiz sınırları dışında ilk kez bu kadar kapsamlı bir operasyon gerçekleştiriliyor.

   Geçmişten günümüze kadar devam eden sınır ötesi sorunların ve Orta Doğu’daki karışıklıkların ülkemizin dört bir yanını ateş çemberine çevirdiğini görüyoruz. Uzun süredir komşu topraklarda yaşanan kaos ve çatışmalı süreç ne yazık ki ülkemize terör saldırısı olarak geri dönmektedir.

   Şu bilinmelidir ki; biz mali müşavirler olarak barışı sonuna kadar savunduğumuz gibi, ülkemize yönelik olarak planlanan her türlü saldırının ve terörün karşısında da aynı şekilde duracağız. Gerek mesleğimizde gerekse ülkemizdeki sorunları ve çatışmaları; dayanışarak, bir arada durarak hep beraber çözeceğiz. Bütün bir toplum olarak birbirimize güvenle, sevgiyle ve hoşgörüyle bakabileceğimiz bir geleceği hep birlikte hazırlayacağız.

   Ülkemizin sınır güvenliği için tehdit oluşturan terör unsurlarını ortadan kaldırmak amacıyla başlatılan Afrin Operasyonu’nun başarıyla sonlanması, huzuru ve barışı getirmesi en büyük temennimizdir. Harekatta görev yapan askerlerimizin görevlerini tamamlayarak bir an önce ülkemize dönmesini umut ediyor, şehit düşen askerlerimizin ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.



Başkan

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.