Türkiye Gazetesi Hastanesi İndirim Anlaşması

TÜRKİYE GAZETESİ HASTANESİ ; İSMMMO PERSONELİNE, STAJERLERİNE, ÜYELERİNE VE BAKMAKLA YÜKÜMLÜ YAKINLARINA SAĞLIK HİZMETLERİ FİYATLARINDA İNDİRİMLER SUNACAKTIR

A) Hastanenin Sosyal Güvenlik Kurumu'na hizmet verdiği işlem / branşlarda , - Hastalara ayaktan tedavilerde SGK'nın ödediği meblağın dışında hastane tarafından belirlenen fark ücretlerinden %15 indirim, - Muayenelerde %15 indirim, - Yatarak yapılan tüm tedavilerinde ise SGK'nın ödediği meblağın dışında hastane tarafından belirlenen fark ücretlerinden %15 indirim yapılacaktır.

B) Hastanenin Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) hizmet vermediği işlemlerde/ branşlarda veya hastaların SGK haklarını çeşitli nedenlerden kullanamadığı durumlarda , - Tüm sağlık tedavilerinde ÜCRETLİ fiyatlardan %15 indirim

C) Diş tedavilerinde cari fiyatlardan %10 indirim yapılır.

D) Tıbbi malzemeler, ilaçlar, kan ve kan ürünleri, hastane dışında alınan tetkik ve hekimlik hizmetleri indirim kapsamında değidir.

İndirim anlaşması protokolüne ulaşmak için lütfen tıklayınız.