08.07.2004 Dünden Bugüne Tercüman - Muhasebeciler erteleme istedi

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) Başkanı Yahya Arıkan, Maliye Bakanlığı' nın şirketlerden bilançolarındaki enflasyon düzeltmesini 10 Ağustos 2004 e kadar yapmalarını istemesinin büyük karışıklığa yol açacağını savunarak, uygulamanın yıl sonunda yapılmasını istedi. Arıkan, gerekçe olarak ilgili yasada hala anlaşılmayan hükümler bulunmasını, 2003 bilançolarındaki mali tabloların düzeltilmesine ilişkin tebliğin geç yayınlanmasını gösterdi.