Medya Merkezi

26 Mayıs 2001 HÜRSES - İSMMMO Genel Kurulu bugün

İSMMMO’nun 12. Olağan Mali Genel Kurulu 26 Mayıs Cumartesi günü toplanıyor. Türkiye’nin en aktif meslek kuruluşlarından birisi olan İSMMMO’nun kısa süre önce düzenlediği Musabecilik Zirvesi’nde “Muhasebecilik Mesleğinin 21’inci Yüzyıldaki Misyonu ve Vizyonuö her yönüyle tanıtılmıştı. 12’inci Olağan Genel Kurul’da, meslek mensuplarının yoğun katılımı ile yine mesleğin bugünkü sorunları ve geleceğine ilişkin yoğun tartışmalar yapılacak ve çeşitli görüşler açıklanacak. Genel Kurul bu yönüyle muhasebecilerin mesleklerindeki gelişmeleri büyüteç altına alacakları bir platform olacak. İSMMMO Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu ve öteki kurullar için seçim yapılmayacak. İSMMMO 12’inci Genel Kurulu’nu Maliye Bakanı Sümer Oral ve ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı Kemal Derviş ile idarenin tüm yöneticileri davet edildi. Genel Kurula TÜRMOB Başkanı Mustafa Özyürek, öteki kentlerin oda yöneticileri ile İSMMMO üyelerinin yanısıra çok sayıda milletvekili ve akademisyenlerin katılması bekleniyor.