Medya Merkezi

28 Haziran 2001 GÖZCÜ - SSK prim borcunda ilk taksit temmuza ertelensin

İSMMMO Başkanı Yahya Arıkan, SSK prim ödeme kolaylığında ilk taksit yatırılmasının temmuz ayı sonuna ertelenmesini istedi. Yahya Arıkan, mükelleflerden gelen yoğun talep üzerine SSK yönetiminin sağladığı ödeme kolaylığı olanağından yararlanmak için, onbinlerce mükellefin başvuruda bulunduğunu bildirdi. Başvuruların mayıs ayının sonunda bittiğini ve ilk taksidin haziran ayının sonundan itibaren yatırılması gerektiğini hatırlatan Arıkan, "Haziran ayının sonuna gelmemize rağmen bir çok mükellefe borç ödeme dökümleri verilmedi. Bu nedenle ne ödeyeceğini bilemeyen mükellefin borcunu ödeyememek gibi bir durumla karşı karşıya kalmaması için taksitlerin başlangıcının temmuz ayının sonuna ertelenmesi bir zorunluluktur" dedi.