Medya Merkezi

RSS Kaynakları

RSS servisi gün boyunca güncellenen İstanbul SMMM Odası içeriğini takip etmenin pratik yollarından biridir.

RSS'in faydaları: RSS düzenli olarak güncellenen web sitelerine eklenen içeriklerden haberdar olmanızı sağlar. RSS servislerine bir RSS okuyucu kullanarak abone olabilirsiniz. Böylece, bir çok sitede yeni yayınlanan içeriği tek bir ortamdan takip etmiş olursunuz.

RSS'in kullanımı: Anasayfa'ya ek olarak, birimlerimizin için ayrı RSS adresleri sunuyoruz. Bunlardan ilgilendiklerinize üye olmak içinilgili birime ait http adresini kopyalayıp kullandığınız RSS okuyucu programına kayıt ettirebilirsiniz.

RSS servislerini takip etmek için kullanılan okuyucular (RSS Feed Reader) kullanmalısınız. Adreslerin yanındaki ilgili butonları kullanarak bu uygulamalarda kayıt işlemini direkt olarak da gerçekleştirebilirsiniz.

Bu okuyucu programları özellikle akıllı cep telefonu ve tabletiniz ile bulunduğunuz yerden yalın bilgiye ulaşmanızı sağlamaktadır.

Ana Sayfa Manşetlerhttp://rss.istanbulsmmmodasi.org.tr/anasayfa.xml
Üyelere Özel Duyurularhttp://rss.istanbulsmmmodasi.org.tr/uye.xml
Stajyerlere Özel Duyurularhttp://rss.istanbulsmmmodasi.org.tr/staj.xml
Mevzuat Birimi Duyurularıhttp://rss.istanbulsmmmodasi.org.tr/mevzuat.xml
Eğitim Birimi Duyurularıhttp://rss.istanbulsmmmodasi.org.tr/egitim.xml
Kurumsal Duyurularhttp://rss.istanbulsmmmodasi.org.tr/kurumsal.xml
Medya Merkezi Birimi Duyurularıhttp://rss.istanbulsmmmodasi.org.tr/medyamerkezi.xml

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.