Stajyerlere Özel

29 Haziran 2013 Tarihinde Düzenlenen Staja Giriş Sınavını Kazanan Adayların "Bir Günlük Zorunlu Eğitim" Programı Hakkında

Değerli Stajyer Adayımız,

29 Haziran 2013 tarihinde düzenlenen Staja Giriş Sınavında başarılı olan adaylarımız için, 20-21-22 Ağustos 2013 tarihlerinde "Zorunlu Eğitim" düzenlenecektir. Adaylar sadece bir gün eğitime katılacaklardır. Eğitimimiz adı üzerinde zorunludur. Askere giden ve eğitime katılamayacak adaylarımız askerden sonra eğitime katılabilirler. Askere gidecek erkek adayların gitmeden önce, sınav kazandı belgesi ve sevk evrakının bir fotokopisini Odamıza teslim etmesi yeterlidir.

Daha önceki dönemlerde sınavı kazanıp eğitime katılamayan adaylar yukarıdaki eğitim tarihlerinden herhangi birine gelip katılabilirler, önceden bir işlem yaptırmalarına gerek yoktur.

Eğitime gelirken getirmeniz gereken evrak vb. yoktur.

Hangi gün eğitime katılacağınızı buradan öğrenebilirsiniz.