Stajyerlere Özel

SMMM Sınavlarına Başvuru Yapacak Adayların Dikkatine !

Değerli Stajyerimiz

Başlangıç tarihi itibariyle staj süresini tamamlamış adayların Başvuruları 11.08.2014-10.09.2014 tarihleri arasında gruplar halinde alınacaktır. Odamıza gelerek başvuru yapacak adayların dosyalarında yapılacak incelemelerde  Askerlik, Doğum, işten ayrılma yada başka nedenlerle eksik kalan staj süreleri bulunuyorsa adayın sınav başvurusunun alınması mümkün olmayacaktır.  Staj süresi eksik kalan adayların stajları, eksik kalan staj süreleri tamamlamalarını takiben sınav takviminde belirtilen başvuru tarihlerine göre yönlendirilecektir.

Buna göre; SMS ve e-posta gönderilen adayların sitemizde belirtilen evraklarını ve varsa eksiklerini tamamlayarak işlem yaptırması gerekmektedir.

Taahhüt örneği için lütfen tıklayınız

İSMMMO
Staj Birimi