Üyelere Özel

2015/3.Dönem Özel SMMM Sınav Başvuruları

Değerli Üyemiz,

3568 Sayılı yasamıza, 5786 sayılı Kanunun 20'nci maddesi ile eklenen Geçici 11 inci madde kapsamında yürütülmekte olan "Mesleki uyum Eğitimi" ve "Özel SMMM Sınavı" uygulamaları sonucunda Odamız üyesi birçok SM üyemiz SMMM olmaya hak kazanmıştır.

Bu kapsamda 2015/3.Dönem, SM den SMMM sınavına ilk defa başvuru yapacaklar için son dönemdir. Bugüne kadar başvuru yapmayan üyelerimizin dikkatine sunulur.

2015/3.dönem mesleki uyum eğitim başvuruları, 26 Ekim-1 Kasım 2015 tarihleri arasındadır. Eğitim ve Sınav bedelini son yatırma tarihi 4 Kasım 2015 olup uzatma yapılmayacaktır. (ilk başvurular için)
Diğer detay bilgiler ekte olup başarılar dileriz.

Saygılarımızla,
İstanbul SMMM Odası
Sınav ve Eğitim Takvimi için tıklayınız
Detaylı bilgi için tıklayınız.