Üyelere Özel

Kobi Destek

Değerli Meslektaşlarım;

Dünyada ve Türkiye'de değişen ekonomik gelişmelerin takibine paralel olarak, yeni TTK ile birlikte diğer alanlardaki düzenlemeler ışığında, KOBİ'lerin ihtiyaçlarının ve bilginin kıymetinin arttığını görüyoruz.

KOBİ'lerin finansal tablolarının denetlenmesi gibi günümüz ekonomik koşullarına uyum sağlamayı gerektiren alanlarda, Mali Müşavirlere büyük ihtiyaç duyulduğu gibi vergi ve danışmanlık hizmetleri ile KOBİ'lere ve ekonomiye değerli katkılar sağlanmaktadır.

Ancak, günümüzün gelişen teknolojik koşullarında, artan rekabet, iş dünyasındaki faaliyet çeşitliliğinin giderek karmaşık bir hal alması, Türkiye dâhil birçok ülkede muhasebe, denetim, danışmanlık v.b. hizmetlerin geleneksel bir bakış açısıyla yapılması artık güçleşmiştir.

Sorun ve sıkıntıların üstesinden gelebilmek adına; problemlerimize hızlı ve pratik çözümler sunabilen KOBİ Akademisi ile bilgi ve danışmanlığın yanı sıra konusunda uzman danışmanlar aracılığıyla çevrimiçi destek sağlanıyor. KOBİ'lere, kendi sektörlerinden ya da ilgili oldukları diğer sektörlerden yeni iş bağlantıları kurma, işlerini geliştirme ve büyütme imkânı veren bu çevrimiçi akademi ile birçok konu hakkında uzmanlardan ücretsiz danışmanlık hizmeti alınabiliyor.

Muhasebe mesleğinin gelişimi için diğer platformlardaki doğru ve olumlu çalışmalara kapımız her zaman açıktır. Mesleki fikriyatı, geleceği destekleyen, adım atan her türlü girişimle İSMMMO olarak yan yana duruyoruz. Mesleğimiz ve meslektaşlarım adına güzel yarınlar diliyorum.

Saygılarımla.

Dr.Yahya Arıkan
BAŞKAN

KOBİLERE ÖZEL HAZIRLANAN WEB SİTEMİZE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.