Kurumsal

Eylül 2018 Mesajı

Değerli Meslektaşlarım,

Sıcak bir yaz mevsimini geride bıraktık ve Eylül ayına merhaba dedik. Sıcaklıklar henüz sonbahar mevsimini hissettirmese de yaz mevsimini bitirdik.

Eylül ayları birçok meslek alanında olduğu gibi bizler için de yoğundur. Yaz tatillerinden, bayram tatillerinden çıkmanın ardından işlerimiz bizleri beklemektedir.

Bu ayı eğitimlerle karşılıyoruz. Geçtiğimiz aylarda duyurduğumuz gibi Odamızın Finansal Raporlama eğitim programı KGK tarafından yetkilendirilmiştir. İlk eğitimimizi İSMMMO Akademi’de açtık ve katılımlarınız ile devam ediyor. Haftaya Kadıköy ve önümüzdeki haftalarda diğer ilçelerde de planlamalarımız bulunmaktadır. Aynı zamanda meslektaşlarımın farklı konularda eğitim konusu alternatiflerinin olabilmesi amacıyla birkaç programımızla daha KGK’ya başvurduk, yetkilendirilince web sayfamızdan siz meslektaşlarımıza duyuracağız.

İSMMMO olarak bu ay da yoğun eğitim planlamaları devam etmektedir. Yeni dönem için hem TESMER bünyesinde hem de İSMMMO Akademi bünyesinde oldukça yoğun bir eğitim takvimi ile sizlerin karşısında olmayı amaçlıyoruz.

Eylül ayında yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması nedeniyle başta meslektaşlarımızın aile fertleri olmak üzere tüm öğrencilerimize başarılı bir çalışma dönemi diliyorum.

İSMMMO olarak, meslek mensuplarımıza ve stajyerlerimize başarılı ve mutluluk dolu günler dilerim.

Sevgi ve saygılarımla,


Başkan

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.